PRODUKTER

FÖLJ OSS PÅ

Lägsta pris garanti:

Hittar du en vara i vårt sortiment till ett lägre pris hos annan butik i Sverige så matchar vi priset.

Detta gäller samtliga av våra ATV Motorcykel Tillbehör & Reservdelar samt däck & fälg, dock ej fordon. Prisgarantin gäller för samma vara i samma skick samma fabrikat och med samma fraktvillkor som hos en eventuell annan butik. Prisgarantin gäller ordinarie priser, ej tillfälliga reor eller utförsäljningar.

Hur gör man ?

1. Lägg beställningen i webbshoppen och samtidigt ange i orderkommentaren att du önskar prismatch samt en länk till produkten hos butiken som säljer den billigare så justerar vi priset i efterhand.

2. Kontakta oss på order@tommysmotor.se inom 2 timmar efter lagd order eller gärna före order , bifoga länk till produkten eller beskrivning om hur vi hittar produkten. Vi undersöker informationen och meddelar dig direkt om prismatchningen gäller!

Vid samtliga tillvägagångssätt gäller att du kan visa att varan säljs billigare i en annan butik i Sverige, vi kommer att efterfråga länk till butikens hemsida där pris står, bild på prislapp på produkten i butiken eller annat belägg för att prismatchningen skall gälla.

SNABBA LEVERANSER

TRYGGA BETALSÄTT

KUNNIG PERSONAL

E-BUTIK IFRÅN